Hans Kraaijenbrink has passed away.

Stichting Internet Domeinregistratie Nederland has unexpected and sad news for the ICANN community. Op 5 november 2003 is volkomen onverwacht overleden Hans Kraaijenbrink Voorzitter van het bestuur van SIDN Wij zijn diep geschokt door zijn plotsel…

Stichting Internet Domeinregistratie Nederland has unexpected and sad news for the ICANN community.

Op 5 november 2003 is volkomen onverwacht overleden

Hans Kraaijenbrink
Voorzitter van het bestuur van SIDN

Wij zijn diep geschokt door zijn plotseling overlijden.
Van 2001 tot zijn overlijden heeft Hans leiding gegeven aan SIDN. Doorde inzet van zijn vele talenten heeft hij de vernieuwingen rond SIDN inde afgelopen periode voortdurend in goede banen geleid. Wij verliezen inhem een scherpzinnige en dierbare collega en voorzitter.

Hans Kraaijenbrink had been a member of ICANN’s initial board, and served as a board member until this summer. During the reform process, he was one of the members of ICANN’s Evolution and Reform Committee. Only three weeks ago, the board appointed Hans Kraaijenbrink as the chair of the 2004 nominating committee.

%d bloggers like this: